Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

Google, Amazon en Facebook Een kort overzichtGoogle, Amazon en Facebook zijn drie van de bekendste en succesvolste bedrijven ter wereld. Maar wat doen ze eigenlijk? Lees verder voor een kort overzicht van elk bedrijf. Blog Body Google Google is een techgigant die verschillende diensten aanbiedt, waarvan de bekendste zijn zoekmachine is. Naast zoeken biedt Google ook e-mail (Gmail), cloudopslag (Google Drive), een digitale assistent (Google Assistant), en nog veel meer. Opgericht in 1998, is Google nu een van de grootste bedrijven ter wereld met meer dan 70.

000 werknemers. Amazon Amazon is een online retailer die alles verkoopt, van boeken tot kleding tot elektronica. Opgericht in 1994 door Jeff Bezos, is Amazon nu de grootste online retailer ter wereld.

Naast zijn online winkel produceert en verkoopt Amazon ook consumentenelektronica (zoals de Kindle en Echo) en levert het cloud computing diensten Facebook Facebook is een sociale netwerksite die in 2004 werd opgericht door Mark Zuckerberg. gebruikers kunnen een profiel aanmaken, vrienden toevoegen, updates en foto's plaatsen en lid worden van groepen. Facebook is ook eigenaar van Instagram en Whatsapp.

Met meer dan 2 miljard maandelijks actieve gebruikers is Facebook een van de populairste websites ter wereld

Conclusie


Google, Amazon en Facebook zijn drie enorm succesvolle bedrijven die een verscheidenheid aan diensten aanbieden aan miljarden mensen over de hele wereld. Door voorop te blijven lopen in innovatie en gebruikers te bieden wat ze willen, hebben deze bedrijven hun plaats als leiders in hun respectieve industrieën gecementeerd.

Phoenix Software

Gripzakjes

cadeau 13 jarige zoon

elitis behang outlet

Stickvervellen

powerstation

Link toevoegen

Link toevoegen